петък, 18 март 2011 г.

"Хормоностим за жени" ме предпази от сериозно увреждане

"Хормоностим за жени" ме предпази от сериозно увреждане...


Здравейте!

Бих желала да изкажа благодарността си към Вас Маг Живин и към Вас Маг Селена и за това, че ми помогнахте да преодолея труден период, препоръчвайки ми "Хормоностим за жени" и имуностимулиращи хранителни добавки, като съпътстваща терапия на традиционната заместваща терапия при тиреоидит на Хашимото.


От една година употребявам "Хормоностим за жени" и бих желала да споделя опита си, тъй като страдащите от това автоимунно заболяване никак не са малко.


Мисля, че кратката информация за състоянието ми преди и по време на приема на "Хормоностим за жени" би била полезна. Изследвани са: FT3, FT4, TSH, Anti TPO (MAT), Anti Thyroglobulin (TAT) и CRP; давам информация само за стойности извън нормите.

Започнах да приемам L-tyroxin и Сefasel при стойности на TSH 32 (range 0.4 – 4.0) и Anti TPO (MAT) 2440 (range 10 – 35). След едномесечен прием на L-tyroxin и Cefasel TSH се понижи до 6.8, но антителата продължиха да се увеличават и Anti TPO достигна 8680, а Anti Thyroglobulin се повиши до 87 (range 20 -40).

Общото ми състояние беше силно влошено – неработоспособност (умствена и физическа), сърцебиене, силен косопад, лесна поява и трудно зарастване дори и на малки ранички, както и други, по-рядко проявяващи се проблеми.

В това ми състояние успоредно със заместващата хормонална терапия (L-tiroxin или Eutirox), започнах да приемам "Хормоностим за жени" и имуностимулиращи хранителни добавки.
След шест месеца Anti TPO се понижи до 200, а TSH – 1.8 и устойчиво запазват нивата си към настоящия момент.

Употребата на "Хормоностим за жени" ме предпази от съпътстващото това заболяване увеличаване на теглото, и спомогна да възстановя до голяма степен активността си.

Пожелавам успехи на екипа, разработил тази хранителна добавка!

Михаела Михайлова
Януари, 2011 г.
гр. София

Read more...

вторник, 1 юни 2010 г.

Как се разболях и как се изекувах

Как се разболях и как се излекувах...

Още от девойка страдам от здравословни проблеми с хормоналната обмяна.Менструалният ми цикъл се появи много по-късно в сравнение с моите връстнички. После винаги закъсняваше, избързваше, беше оскъден или обилен придружен от жестоки болки. Често го изкарвах на легло в постелите си, понякога с температура.

С напредването на възрастта ми се случваше така, че по цели 3 месеца менструалния ми цикъл липсваше. Няма да забравя как изглеждах в подобни кризи: очите ми ставаха големи, буквално излизаха от орбитата си, възпаляваха се, под тях зейваха мораво- синкави сенки, кожата ми ставаше тъмно-жълтеникава...изглеждах страшно.

Преживях тежък инцидент, когато бях на 35 год. От шокът менструацията ми спря, лекарите бяха категорични - стоварила ме е преждевременната критическа възраст. Примирих се. Всъщност след година време започнах да пия алое и...месечния ми цикъл отново се появи. Зарадвах се много, че съм излезнала пак от кризата, но...не за винаги беше радостта ми.

В 43-та си годишнина вече наистина влезнах в същинската си критическа възраст. Менструалният ми цикъл изчезна окончателно. Специалист-ендокринолог ми изписа хормонозаместителна терапия (ХЗТ). Започнах да пия лекарството, което ми препоръча и само на първият месец отново се сдобих с менструален цикъл.

В началото се почувствах много зле, защото всичко в мен започва да се поддува странно. Но след около 3 месеца вече се чувствах много добре. Неприятностите започнаха след първата година от приемането на ХЗТ.

Черният ми дроб се оказа, че е с висока токсичност и холестеролови камъчета; жлъчката получи възпалителен процес с камъни в нея; холестерола беше висок; бъбреците се оказаха с тежко нарушена функционално-секреторна дейност и камъни в тях; пикочния мехур получи възпаление; в гърдите се бяха образували фиброзни тумори, същите откриха и в матката ми; зрението ми прогресивно се влошаваше, като много често получавах очни кръвоизливи; вече имах високо кръвно и стигнах до прединсултно състояние.

Споделих всичкото това с лекуващият ме ендокринолог. Наложи се веднага да прекъсна ХЗТ. Едва тогава ендокрнологът ме посъветва да продължа лечението си фитохормоните на билковия екстракт "Хормоностим за жени". Никога преди това не бях чувала за този продукт. Трябва да ви кажа, че още при приемането на първата екстрактова капсула на "Хормоностим за жени" се почувствах добре.

След 8 месечна употреба аз вече се чувствам великолепно. Изчезна цялата симтоматика на съответните ми здравословни оплаквания. "Хормоностим за жени" ме накара да се почувствам не само здрава, но и нормална жена.

Напълно забравих за истериките, които ме атакуваха непрекъснато. Сънят ми се нормализира, сухотата във вагината изчезна. Фригидността, която ме беше сполетяла - също отзвуча. Най-много се раздвах на факта, че зрението ми се нормализира и кръвоизливите в очите ми спряха.

Искам да изкажа огромната си благодарност към г-жа Селена, която е създала този прекрасен билков продукт като хранителна добавка "Хормоностим за жени".

Тя е помогнала на хиляди жени чрез "Хормоностим за жени" да се избавят от хормоналните си проблеми, от безплодието, от кистозин образования и фиброзни тумори, от тежкия климакс и усложнениета към него. Благодаря на тази прекрасна жена дала толкова много от себе си за страдащи хора като мен!

Виктория Тренчева
гр. Бургас

Read more...

  © Free Blogger Templates Cool by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP