петък, 18 март 2011 г.

"Хормоностим за жени" ме предпази от сериозно увреждане

"Хормоностим за жени" ме предпази от сериозно увреждане...


Здравейте!

Бих желала да изкажа благодарността си към Вас Маг Живин и към Вас Маг Селена и за това, че ми помогнахте да преодолея труден период, препоръчвайки ми "Хормоностим за жени" и имуностимулиращи хранителни добавки, като съпътстваща терапия на традиционната заместваща терапия при тиреоидит на Хашимото.


От една година употребявам "Хормоностим за жени" и бих желала да споделя опита си, тъй като страдащите от това автоимунно заболяване никак не са малко.


Мисля, че кратката информация за състоянието ми преди и по време на приема на "Хормоностим за жени" би била полезна. Изследвани са: FT3, FT4, TSH, Anti TPO (MAT), Anti Thyroglobulin (TAT) и CRP; давам информация само за стойности извън нормите.

Започнах да приемам L-tyroxin и Сefasel при стойности на TSH 32 (range 0.4 – 4.0) и Anti TPO (MAT) 2440 (range 10 – 35). След едномесечен прием на L-tyroxin и Cefasel TSH се понижи до 6.8, но антителата продължиха да се увеличават и Anti TPO достигна 8680, а Anti Thyroglobulin се повиши до 87 (range 20 -40).

Общото ми състояние беше силно влошено – неработоспособност (умствена и физическа), сърцебиене, силен косопад, лесна поява и трудно зарастване дори и на малки ранички, както и други, по-рядко проявяващи се проблеми.

В това ми състояние успоредно със заместващата хормонална терапия (L-tiroxin или Eutirox), започнах да приемам "Хормоностим за жени" и имуностимулиращи хранителни добавки.
След шест месеца Anti TPO се понижи до 200, а TSH – 1.8 и устойчиво запазват нивата си към настоящия момент.

Употребата на "Хормоностим за жени" ме предпази от съпътстващото това заболяване увеличаване на теглото, и спомогна да възстановя до голяма степен активността си.

Пожелавам успехи на екипа, разработил тази хранителна добавка!

Михаела Михайлова
Януари, 2011 г.
гр. София


  © Free Blogger Templates Cool by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP