вторник, 1 юни 2010 г.

Как се разболях и как се изекувах

Как се разболях и как се излекувах...

Още от девойка страдам от здравословни проблеми с хормоналната обмяна.Менструалният ми цикъл се появи много по-късно в сравнение с моите връстнички. После винаги закъсняваше, избързваше, беше оскъден или обилен придружен от жестоки болки. Често го изкарвах на легло в постелите си, понякога с температура.

С напредването на възрастта ми се случваше така, че по цели 3 месеца менструалния ми цикъл липсваше. Няма да забравя как изглеждах в подобни кризи: очите ми ставаха големи, буквално излизаха от орбитата си, възпаляваха се, под тях зейваха мораво- синкави сенки, кожата ми ставаше тъмно-жълтеникава...изглеждах страшно.

Преживях тежък инцидент, когато бях на 35 год. От шокът менструацията ми спря, лекарите бяха категорични - стоварила ме е преждевременната критическа възраст. Примирих се. Всъщност след година време започнах да пия алое и...месечния ми цикъл отново се появи. Зарадвах се много, че съм излезнала пак от кризата, но...не за винаги беше радостта ми.

В 43-та си годишнина вече наистина влезнах в същинската си критическа възраст. Менструалният ми цикъл изчезна окончателно. Специалист-ендокринолог ми изписа хормонозаместителна терапия (ХЗТ). Започнах да пия лекарството, което ми препоръча и само на първият месец отново се сдобих с менструален цикъл.

В началото се почувствах много зле, защото всичко в мен започва да се поддува странно. Но след около 3 месеца вече се чувствах много добре. Неприятностите започнаха след първата година от приемането на ХЗТ.

Черният ми дроб се оказа, че е с висока токсичност и холестеролови камъчета; жлъчката получи възпалителен процес с камъни в нея; холестерола беше висок; бъбреците се оказаха с тежко нарушена функционално-секреторна дейност и камъни в тях; пикочния мехур получи възпаление; в гърдите се бяха образували фиброзни тумори, същите откриха и в матката ми; зрението ми прогресивно се влошаваше, като много често получавах очни кръвоизливи; вече имах високо кръвно и стигнах до прединсултно състояние.

Споделих всичкото това с лекуващият ме ендокринолог. Наложи се веднага да прекъсна ХЗТ. Едва тогава ендокрнологът ме посъветва да продължа лечението си фитохормоните на билковия екстракт "Хормоностим за жени". Никога преди това не бях чувала за този продукт. Трябва да ви кажа, че още при приемането на първата екстрактова капсула на "Хормоностим за жени" се почувствах добре.

След 8 месечна употреба аз вече се чувствам великолепно. Изчезна цялата симтоматика на съответните ми здравословни оплаквания. "Хормоностим за жени" ме накара да се почувствам не само здрава, но и нормална жена.

Напълно забравих за истериките, които ме атакуваха непрекъснато. Сънят ми се нормализира, сухотата във вагината изчезна. Фригидността, която ме беше сполетяла - също отзвуча. Най-много се раздвах на факта, че зрението ми се нормализира и кръвоизливите в очите ми спряха.

Искам да изкажа огромната си благодарност към г-жа Селена, която е създала този прекрасен билков продукт като хранителна добавка "Хормоностим за жени".

Тя е помогнала на хиляди жени чрез "Хормоностим за жени" да се избавят от хормоналните си проблеми, от безплодието, от кистозин образования и фиброзни тумори, от тежкия климакс и усложнениета към него. Благодаря на тази прекрасна жена дала толкова много от себе си за страдащи хора като мен!

Виктория Тренчева
гр. Бургас

Read more...

четвъртък, 21 януари 2010 г.

Провидение свише


Провидение свише

Наскоро споделих лично със Селена моята благодарност към нея като изразих желанието да споделя и с вас преживяното от мен!

По професия съм зъболекарка и съм що-годе информирана достатъчно с много от методите на лечение - традиционни и алтернативни. Често участвам във форум-дискусии, където разискваме всякакви проблеми от този род с колеги.

От тинейджърската си възраст още имам непрекъснати хормонални проблеми, които ми наложиха едно непрекъснато медикаментозно лечение чрез хормонозаместителна терапия.


Мъките и страданията ми свързани с хормоналното отклонение, от което страдах толкова години подред бяха просто неизброими. Хормонозаместителната терапия си остави дълбокия подпис върху организма ми.

Това се изразяваше в следните проблеми: получих разширени вени с малки тромби, зачестиха проблемите ми с белите дробове като лекарското съсловие изрази съмнение за белодробен емфизем. Установи се, че имам сериозни проблеми с черния дроб и жлъчката. Откриха ми и множество кистички в гърдите.

Храносмилателната и отделителната ми системи бяха също така увредени ХЗТ. Бях получила ерозивен гастрит, хроничен колит, множестово хемороиди. Оказа се, че съм се сдобила и с кисти на щитовидната жлеза.

Освен това страдах от главоболие и силно отслабено зрение. Получих и някакво почти постоянно течение от влагалището с неизяснена етиология според моя гинеколог и ендокринолог.
Напълно съзнавах какво става с мен и какво ми предстои, ако не намеря някаква нова алтернатива, която да измести ХЗТ.

Така започна интернет-пътешествието ми. Изпробвах всички възможни билкови хранителни добавки внесени от САЩ, Австрия, Германия, Англия, Италия и Канада изпълнени с какви ли не екзотични въздействия, но нито едно от тях не беше в синхрон с всичките ми заболявания.


Вече бях се отчаяла, когато един ден ровейки се за пореден път в интернет да открия някое чудо за изцеление попаднах в един онлайн магазин, където съзрях "Хормоностим за жени". Реших да опитам и с него - какво имах да губя толкова. Нямах и надежди, още повече.

Да, но се оказа, че още от втората или третата капсула се почувствах много добре, което възвърна силите и надеждата ми за излизане от патовата ситуация, в която се бях озовала.

Зарязах медикаментите от ХЗТ, както и чуждоземни билкови хранителни добавки, с които се тъпчех и започнах методично да наблягам само на "Хормоностим за жени". Чувствах как с всеки изминат ден се подобрявах все повече и повече.

След 6 месечна употреба на този вълшебен екстракт реших да си направя съответните хормонални, гинекологичини, гастроентерологични, офталмоложки, урологични и пулмологични прегледи и изследвания.


Какво се оказа ли?!


Хормоните, които касаеха предимно естрогените бяха в задоволителна норма. Гинекологичните проблеми бяха отзвучали до един, дори гинеколозите останаха изумени от факта, че

влагалищната чистота беше буквално идеална с наличието на активна лактобацилна среда - най-добрата естествената защита за влагалището.
Това е рядко явление сред жените!

Кистите в гърдите и щитовидната жлеза бяха намалели. Пристъпите от ерозивния гастри бяха отшумели и причината за това се оказа възстановената лигавица на стомаха ми.

Колита ми също беше започнал да стихва, а при гроздовете от хемороиди имаше ясно изразени видими подобрения - бяха намалели поне на половина.


Зрението ми беше спряло да се влошава, черният дроб успокоен и поизчистен, жлъчката - с намалени размери в сравнение с предишното й състояние.

В единият ми бъбрек все още имаше песъчинки, но възпалителните и функционалните проблеми бяха изчезнали.

Все още ме наболяваха белите дробове... но вече бях сигурна, че ако продължа да си приемам "Хормоностим за жени" и те ще се оправят.


Преди Нова година си направих поредните профилактични прегледи и изследвания. Резултатите наистина бяха потресаващи, бях на върха на радостта си!

След едногодишен прием на "Хормоностим за жени" се оказа, че съм в много добро здравословно състояние и изчезнали до едно заболявания вследствие на ХЗТ.


Така благодарение на едно случайно интернет попадение, което буквално е провидение свише аз бях вече здрава!


Имено това ме накара да изразя големите си благодарности на Селена чрез нейния блог "Вълшебните билки" и да уверя всички, които прочетат тези редове, че билковия състав на хранителната добавка "Хорманостим за жени" наистина е изпълнен с невероятното вълшебство на хормонално оздравителния процес!


Фани Ангелова

гр. София

Read more...

Неустановената диагноза


Неустановената диагноза

Моята история е кратка и с резултат от своевременно реагиране - въпреки обстоятелствата. Всичко това, което преживях ме връхлетя след един жесток стрес...


Преди три години време буквално казано започнах бавно да линея. По онова време станах и вегетарианец, защото здравето ми не беше никак цветущо. Нямам нищо против вегитарианството, но то на мен ми довлече големи беди на главата.

След два месеца предварително гладуване и пиене само на определен вид чай в продължение на 1 година бях пълен вегетарианец. Станах такъв за да мога да си прочистя организма и да започна един природосъобразен живот, който да укрепи здравето ми. Но - уви!


Вместо да си изпиша веждите аз се докарах до силно влошено здраве. С всеки изминат ден физическите ми сили ме напускаха, ставах все по-нервен и избухлив, заядлив и нетърпим.


Проблемите със стомахът ми се задълбочиха,започнах да страдам от ставни възпаления, кожата ми се сбръчкваше като на старец. Хранех се редовно, а с всеки измнат ден слабеех все повече и повече.

Очите ми се зачервяваха много и се поддуваха до неузнаваемост. Зрението ми с всеки изминат ден започна да се губи и влошава все повече и повече.
Започнах да забравям и не можех да се организирам, както на работното ми място, така и в къщи.

Пиех много течности и налитах на всичко що е сладко. Забелязах, че при лека рана тя видимо зарастваше по-бавно от обикновеното. Междувременно се сдобих и с бъбречни проблеми.


Често ме връхлитаха една след друга някакви алергичини обриви. Започнах да боледувам от грип, повтарящи се бронхопневмонии една след друга и какви ли не още други видове инфекциозни заболявания. Изгубих имунитета си ...


За една година време обиколих над 10-на лекарски светила и куп лечители, врачки и баячки от всякакъв род. Похарчих цяло състояние с тихата надежда някой да открие какво ми е и да ми помогне. Направих купища изследвания и нито един лекар не ми постави някаква окончателна диагноза ...

Накрая се гътнат от поредната бронхопневмония се озовах в постелите за един дълъг период от време. Вече си мислех, че този път няма да се вдигна изобщо, когато се чух с един стар приятел от Плевен. Сподели с мен, че е имал същите проблеми и се оказало, че бил вдигнал кръвната захар.


Спасил го "Диабеталин"-а на Селена.

Даде ми координати как да се сдобия с него. Още при първия прием се почувствах много добре. Тогава сам отидох и си направих съответните изследвания за диабет в една лаборатория. Оказа се, че кръвната ми захар беше 13 единици. Естествено глюкозния толеранс беше нарушен...


Тогава се разрових из интернет и видях, че каквито оплаквания имах аз, такава беше и симптоматиката при диабета. Изумях, че никой лекар не беше ми назначавал до този момент подобни изследвания.

След още по-щателни изследвания от моя стряна се оказа, че съм се сдобил и с анемия от спартанското ми вегетарианство, както и някои други метаболитни разстройства..

Започнах усърдно да следвам указанията на моя приятел относно
"Диабеталин"-а и още на 5-тия ден кръвната захар спадна на 6,2. Пиша това след 9 месечна употреба на тази вълшебна билкова хранителна добавка.

И искам да споделя, че всичките ми оплаквания и страдания, за които ви разказах по-горе изчезнаха до едно. Глюкозният ми толеранс вече е в абсолютна норма, както и кръвната захар.

Направих си и компютърна "Оберон" диагностика, според която се установи, че съм се разминал на косъм със зловещата диабетна болест. Искрено благодаря на Селена, че е създала магията, наречена "Диабеталин"!

Петко Карагьозов
гр. Велико Търново

Read more...

  © Free Blogger Templates Cool by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP