четвъртък, 21 януари 2010 г.

Провидение свише


Провидение свише

Наскоро споделих лично със Селена моята благодарност към нея като изразих желанието да споделя и с вас преживяното от мен!

По професия съм зъболекарка и съм що-годе информирана достатъчно с много от методите на лечение - традиционни и алтернативни. Често участвам във форум-дискусии, където разискваме всякакви проблеми от този род с колеги.

От тинейджърската си възраст още имам непрекъснати хормонални проблеми, които ми наложиха едно непрекъснато медикаментозно лечение чрез хормонозаместителна терапия.


Мъките и страданията ми свързани с хормоналното отклонение, от което страдах толкова години подред бяха просто неизброими. Хормонозаместителната терапия си остави дълбокия подпис върху организма ми.

Това се изразяваше в следните проблеми: получих разширени вени с малки тромби, зачестиха проблемите ми с белите дробове като лекарското съсловие изрази съмнение за белодробен емфизем. Установи се, че имам сериозни проблеми с черния дроб и жлъчката. Откриха ми и множество кистички в гърдите.

Храносмилателната и отделителната ми системи бяха също така увредени ХЗТ. Бях получила ерозивен гастрит, хроничен колит, множестово хемороиди. Оказа се, че съм се сдобила и с кисти на щитовидната жлеза.

Освен това страдах от главоболие и силно отслабено зрение. Получих и някакво почти постоянно течение от влагалището с неизяснена етиология според моя гинеколог и ендокринолог.
Напълно съзнавах какво става с мен и какво ми предстои, ако не намеря някаква нова алтернатива, която да измести ХЗТ.

Така започна интернет-пътешествието ми. Изпробвах всички възможни билкови хранителни добавки внесени от САЩ, Австрия, Германия, Англия, Италия и Канада изпълнени с какви ли не екзотични въздействия, но нито едно от тях не беше в синхрон с всичките ми заболявания.


Вече бях се отчаяла, когато един ден ровейки се за пореден път в интернет да открия някое чудо за изцеление попаднах в един онлайн магазин, където съзрях "Хормоностим за жени". Реших да опитам и с него - какво имах да губя толкова. Нямах и надежди, още повече.

Да, но се оказа, че още от втората или третата капсула се почувствах много добре, което възвърна силите и надеждата ми за излизане от патовата ситуация, в която се бях озовала.

Зарязах медикаментите от ХЗТ, както и чуждоземни билкови хранителни добавки, с които се тъпчех и започнах методично да наблягам само на "Хормоностим за жени". Чувствах как с всеки изминат ден се подобрявах все повече и повече.

След 6 месечна употреба на този вълшебен екстракт реших да си направя съответните хормонални, гинекологичини, гастроентерологични, офталмоложки, урологични и пулмологични прегледи и изследвания.


Какво се оказа ли?!


Хормоните, които касаеха предимно естрогените бяха в задоволителна норма. Гинекологичните проблеми бяха отзвучали до един, дори гинеколозите останаха изумени от факта, че

влагалищната чистота беше буквално идеална с наличието на активна лактобацилна среда - най-добрата естествената защита за влагалището.
Това е рядко явление сред жените!

Кистите в гърдите и щитовидната жлеза бяха намалели. Пристъпите от ерозивния гастри бяха отшумели и причината за това се оказа възстановената лигавица на стомаха ми.

Колита ми също беше започнал да стихва, а при гроздовете от хемороиди имаше ясно изразени видими подобрения - бяха намалели поне на половина.


Зрението ми беше спряло да се влошава, черният дроб успокоен и поизчистен, жлъчката - с намалени размери в сравнение с предишното й състояние.

В единият ми бъбрек все още имаше песъчинки, но възпалителните и функционалните проблеми бяха изчезнали.

Все още ме наболяваха белите дробове... но вече бях сигурна, че ако продължа да си приемам "Хормоностим за жени" и те ще се оправят.


Преди Нова година си направих поредните профилактични прегледи и изследвания. Резултатите наистина бяха потресаващи, бях на върха на радостта си!

След едногодишен прием на "Хормоностим за жени" се оказа, че съм в много добро здравословно състояние и изчезнали до едно заболявания вследствие на ХЗТ.


Така благодарение на едно случайно интернет попадение, което буквално е провидение свише аз бях вече здрава!


Имено това ме накара да изразя големите си благодарности на Селена чрез нейния блог "Вълшебните билки" и да уверя всички, които прочетат тези редове, че билковия състав на хранителната добавка "Хорманостим за жени" наистина е изпълнен с невероятното вълшебство на хормонално оздравителния процес!


Фани Ангелова

гр. София

Read more...

Неустановената диагноза


Неустановената диагноза

Моята история е кратка и с резултат от своевременно реагиране - въпреки обстоятелствата. Всичко това, което преживях ме връхлетя след един жесток стрес...


Преди три години време буквално казано започнах бавно да линея. По онова време станах и вегетарианец, защото здравето ми не беше никак цветущо. Нямам нищо против вегитарианството, но то на мен ми довлече големи беди на главата.

След два месеца предварително гладуване и пиене само на определен вид чай в продължение на 1 година бях пълен вегетарианец. Станах такъв за да мога да си прочистя организма и да започна един природосъобразен живот, който да укрепи здравето ми. Но - уви!


Вместо да си изпиша веждите аз се докарах до силно влошено здраве. С всеки изминат ден физическите ми сили ме напускаха, ставах все по-нервен и избухлив, заядлив и нетърпим.


Проблемите със стомахът ми се задълбочиха,започнах да страдам от ставни възпаления, кожата ми се сбръчкваше като на старец. Хранех се редовно, а с всеки измнат ден слабеех все повече и повече.

Очите ми се зачервяваха много и се поддуваха до неузнаваемост. Зрението ми с всеки изминат ден започна да се губи и влошава все повече и повече.
Започнах да забравям и не можех да се организирам, както на работното ми място, така и в къщи.

Пиех много течности и налитах на всичко що е сладко. Забелязах, че при лека рана тя видимо зарастваше по-бавно от обикновеното. Междувременно се сдобих и с бъбречни проблеми.


Често ме връхлитаха една след друга някакви алергичини обриви. Започнах да боледувам от грип, повтарящи се бронхопневмонии една след друга и какви ли не още други видове инфекциозни заболявания. Изгубих имунитета си ...


За една година време обиколих над 10-на лекарски светила и куп лечители, врачки и баячки от всякакъв род. Похарчих цяло състояние с тихата надежда някой да открие какво ми е и да ми помогне. Направих купища изследвания и нито един лекар не ми постави някаква окончателна диагноза ...

Накрая се гътнат от поредната бронхопневмония се озовах в постелите за един дълъг период от време. Вече си мислех, че този път няма да се вдигна изобщо, когато се чух с един стар приятел от Плевен. Сподели с мен, че е имал същите проблеми и се оказало, че бил вдигнал кръвната захар.


Спасил го "Диабеталин"-а на Селена.

Даде ми координати как да се сдобия с него. Още при първия прием се почувствах много добре. Тогава сам отидох и си направих съответните изследвания за диабет в една лаборатория. Оказа се, че кръвната ми захар беше 13 единици. Естествено глюкозния толеранс беше нарушен...


Тогава се разрових из интернет и видях, че каквито оплаквания имах аз, такава беше и симптоматиката при диабета. Изумях, че никой лекар не беше ми назначавал до този момент подобни изследвания.

След още по-щателни изследвания от моя стряна се оказа, че съм се сдобил и с анемия от спартанското ми вегетарианство, както и някои други метаболитни разстройства..

Започнах усърдно да следвам указанията на моя приятел относно
"Диабеталин"-а и още на 5-тия ден кръвната захар спадна на 6,2. Пиша това след 9 месечна употреба на тази вълшебна билкова хранителна добавка.

И искам да споделя, че всичките ми оплаквания и страдания, за които ви разказах по-горе изчезнаха до едно. Глюкозният ми толеранс вече е в абсолютна норма, както и кръвната захар.

Направих си и компютърна "Оберон" диагностика, според която се установи, че съм се разминал на косъм със зловещата диабетна болест. Искрено благодаря на Селена, че е създала магията, наречена "Диабеталин"!

Петко Карагьозов
гр. Велико Търново

Read more...

  © Free Blogger Templates Cool by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP