четвъртък, 12 ноември 2009 г.


Вълшебствата на "Хормоностим за жени"


Бях на 32 год., когато цикълът ми окончателно приключи - според лекарите. Преди това цели 5 год. се измъчих да изпълнявам всичко онова, което беше необходимо според ендокринолозите, за да поддържам в някакъв баланс хормоналната си система така, че да мога да си родя детенце. Не бях добре с естрогените, прогестерона и пролактина. Овулацията ми беше нарушена. Първо беше необходимо да се регулират всичките тези стойности за да мога да зачена рожбица. Когато вече почти всичко беше в нормите започнаха и опитите ни със съпруга ми за забременяване. Три пъти зачевах итри поредни пъти получавах спонтанни аборти, а уж всичко беше наред - според лекарите. На 32 год. вече забременях за четвърти пореден път чрез инвитро. Този път ембриона се задържа. Бременността ми напредваше, както и неописуемото ми щастие, че ще си имаме синче. Приготвихме всичко за раждането - стаичката на момченцето, кошарката, кошчето, количките, пеленките и всичките необходими бебешки дрешки, докато един ден Марио, така мислехме да го кръстим, спря да ритка. На третия се установи, че плодът е мъртъв. Бях в шестия месец. Наложи се да ме оперират за да извадят мървата ми рожбичка от утробата ми. Два месеца след това менструалния ми цикъл спря завинаги от шока - така се изразиха лекарите. Започнах да боледувам от какво ли не - в щитовидната ми жлеза се появиха кистички, започнаха болки по ставите, изчезна съня ми, изчезна спокойствието ми, непрекъснато ми се гадеше, виеше ми се свят, изпадах в луди истерики. Съпругът ми и всички мои близки се видяха в чудо с мен. Така продължих една година и половина. Миналата година съпругът ми реши да ме заведе на почивка в планината във Велинград, при една моя приятелка на гости за Коледа.
Когато Милена ме видя се изплаши и разплака, толкова много зле съм изглеждала. По време на гостуването ми при нея тя сподели, че нейните проблеми с хормоните са отзвучали, когато започнала да приема билковата хранителна добавка "Хормоностим за жени". Показа ми какво представлява в шишенцето и ми обясни как да се сдобия с нея. Не губих нито миг! Веднага си закупих "Хормоностим за жени". Почувствах се много добре още при изпиването на първата капсула. След 3 месечен прием на вълшебните билки аз вече бях нов човек. На 4-тия месец ми дойде отново цикъла! А през месец юли за най-голяма изнeнада на всички забременях отново, без каквато и да било намеса на лекарите- по съвсем естествен начин. Чувствам се превъзходно! Нямам никакви проблеми до момента с хормоните и прогнозата на лекарите е изключително обнадеждаваща, че този път ще си износя бебчето. Благодаря на Селена, че е създала този прекрасен билков продукт "Хормоностим за жени", който дарява живот!


Деница Хубенова
гр. Пловдив

Read more...

вторник, 6 октомври 2009 г.




Чудесата съществуват ...

Преди 5 год. здравето на баща ми се влоши много. Аз съм медицинска сестра и имам възможността да го заведа при едни от най-добрите лекари в София, до които имам достъп. Така започна нашата епопея. Баща ми беше изследван при 4-ма лекари специалисти за какво ли не. Не му откриха нищо сериозно освен висок холестерол и камъчета в бъбреците. Свалихме стойностите на холестерола почти на минимум и изчистихме камъчетата в бъбреците.

Измина една година,но той нямаше никакво подобрение, напротив влошаваше се все повече и повече. Трудно ходеше, чувстваше се много отпаднал, не можеше да спи, много бързо се изморяваше, беше силно раздразнителен, получаваше виене на свят. Появиха се и проблеми с крайниците - крампи, ограничени движения, изтръпване и "увисване" на ръцете придружени със силно отмаляване на краката.

Заведох го при невроложка.Тя естествено назначи доплер и пълна кръвна картина, включително и кръвна захар. Така се установи, че баща ми страда от диабет - 2-ри тип. Лекарите започнаха да го лекуват, но честно да си призная нямаше никакъв резултат от проведеното лечение. С течение на времето освен, че оплакванията с които отидохме при - все пак - авторитаризирани медици, се задълбочаваха с всеки изминат ден.

След около 3-годишно лечение с лекарства на традиционата медицина баща ми се влоши значително. Сдоби се с изразена полиневропатия; появиха се и диабетни рани - петите му се напукаха много; наруши се бъбречната му функция; влоши се значително зрението като очите му непрекъснато секретираха и се залепваха; стойностите на кръвната захар продължаваха да растат. Той спря да излиза навън на разходки, защото не му стигаха силиците. Затвори се в себе си.


На четвъртата година след като вече 3 пъти бяха сменяни медикаментите, с които го лекуваха му назначиха да приема "Диапрел МР". В началото имаше малко подобрение, но 2-3 месеца след новоназначеното му лечение нещата отново се влошиха. И така изминаха още 6 месеца на страдания и мъчения. В края на миналата година случайно попаднах в интернет на информация за билковата хранителна добавка "Диабеталин". Реших да опитам и с нея. Честно казано не очаквах чудеса, но въпреки всичко реших да пробвам.

Още при приема на втората капсула на "Диабеталин" баща ми се освежи и каза, че имало някакво движение в тялото му. След две седмици пуснахме кръвен анализ на захарта. Тя беше спаднала с 40% от обичайно високите стойности за него. След 3 месечен прием на "Диабеталин" очита на баща ми спряха да секретират и да се залепват. Дълбоко напуканите му пети зараснаха. Пристъпите на полиневропатията се разредиха значително и вече не се проявяваха с тази честота и интензитет.

След 4-ри месечно приемане на "Диабеталин" той стана невероятно спокоен и адаптивен за годините и болестта си. Сутрин се събуждаше бодър и казваше, че в "жилите му отново тече живота". Стана радостен и усмихнат!
Така се убедих във факта, че ... чудесата все пак съществуват. В случая те се наричаха просто "Диабеталин".


Ирини Добринова
гр. София

Read more...

четвъртък, 24 септември 2009 г.

Бях се отчаяла съвсем...


Честно казано вече бях се отчаяла съвсем и на никого не вярвах за нищичко - нито на лекар, нито лечители, нито на каквито и да било билкари, които даваха големи надежди с благи приказки и гръмки реклами, че ще се оправя. Какво се случи с мен ли?! Когато бях на 27 год. изведнъж месечния ми цикъл прекъсна след един голям шок, голям стрес... При катастрофа загинаха детенцето ми и съпруга ми - не бяха виновни те.

Така започна моята трагедия, така ме погълна ада на живота. Изпаднах в тежка депресия, спрях да се храня, не можех да спя, станах меко казано раздразнителна и агресивна. Непрекъснато плачех и изпадах в истерики. Кожата ми се сбръчка, станах жълтеникаво-морава с дълбоки сенки под очите. Ноктите ми започнаха да се чупят, спряха да растат. Влоши се зрението ми, отриха ми язва на стомаха, тежък колит, щитовидната ми жлеза се напълни с кисти, откриха ми и миома на матката ... Косата ми застрашително падаше ...

Къде ли не ходих, какви ли не изследвания ми бяха направени и какви ли не лекарства и всякакви други илачи изпих - от традиционната и нетрадиционната медица. Накрая стигнах и до психиатър. Никой с нищо не успя да ми повлияе, не успя да ме излекува по никакъв начин. Креех все повече и повече ...

Един ден една моя съседка ме спря на улицата и ме заговори. Сподели, че и тя е имала подобен проблем със здравето. Препоръча ми да опитам да си помогна с "Хормоностим за жени", от който се възползвала тя и се избавила от хормоналните си тегоби. Не й повярвах, но когато един ден получих припадък и изплаших близките си до смърт реших да опитам, въпреки всичко.

И чудо се случи - независимо от пълното ми недоверие! Още на третата капсула на "Хормоностим за жени" почувствах някаква промяна в тялото си, сякаш в мен започваше да се събужда отново живота. Това ме окуражи и продължих да пия "Хормоностим"-а. На втория месец вече нервите ми се поуспокоиха, а не третия ми дойде менструалния цикъл. Плаках от радост! Отново започнах да се чувствам нормално, като жена, като човек. Отново имах шанса да създам семейство и да се сдобия пак с детенце! А това е почти всичко за мен ...


Иванка Соколова - гр. Исперих

Read more...

  © Free Blogger Templates Cool by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP